Informații

Înainte și după o reformă completă

Înainte și după o reformă completă

Iker López Consuegra

Un fotograf și un designer de modă au dorit să înceapă o nouă etapă în viața lor cu o schimbare radicală: cea a casei lor, un apartament din anii 60 în Madrid la care distribuția sa proastă dădea un interior labirintic și întunecat. Și când spunem labirintic, nu exageram, deoarece, pentru a intra în bucătărie, a trebuit să traversați un dormitor (puteți vedea planul înainte și după în galeria de imagini care preced aceste rânduri).

Cel însărcinat să facă o neclaritate și un cont nou a fost arhitectul Iker López Consuegra. „Au dorit un spațiu multidisciplinar, creativ, confortabil, estetic și armonios, cu care să se identifice și în care să-și combine viața privată cu anumite aspecte ale profesionistului”, ne spune el. Primul pas a fost determinarea a două zone, una publică cu camera de zi, sufrageria și bucătăria și alta privată, cu trei dormitoare, două băi și un birou. Separând amândouă găsim o foaie mare de lemn care poate fi complet ascunsă în perete. Odată ce distribuția funcțională a fost realizată, următorul obiectiv a fost să profitați din plin de lumina care intră prin ferestrele orientate spre sud. Designerul de interior a conceput diviziuni mobile din fier forjat și sticlă care permit crearea unei frontiere între living și bucătărie, permițând totodată razele soarelui. Ușa de acces către acest spațiu comun este de asemenea din sticlă, inundând holul de acces al luminozității.

Această pânză minimalistă cu aer fabrică A fost perfect pentru a afișa un stil la jumătatea distanței dintre nordic și industrial. Pictograme de design, cum ar fi scaune Tolix sau iadeș Wegner a fost amestecat cu piese de linii simple și culori neutre și cu imprimeuri și materiale textile care conferă profunzime, texturi și caracter întregului.

www.ikerlopez.com

Publicitate - Continuați să citiți mai jos Schimbare radicală

O reformă condusă de arhitectul Iker López consuegra a transformat complet acest apartament din Madrid.

Muncă și plăcere

Proprietarii, un tânăr cuplu creativ, și-au dorit o casă cu spațiu pentru a lucra de acasă.

obiective

Cele două obiective care trebuie îndeplinite au fost realizarea unei distribuții mai funcționale și valorificarea la maximum a luminii naturale.

Lumina a fost făcută

Lumina care a intrat prin aceste ferestre nu a mai fost folosită înainte, fiind închisă între partiții.

Bine înconjurat

În sala de mese, scaunele mitice ale lui Wegner Wishbone.

Nimic de ascuns

O forjă mobilă și o diviziune de sticlă permite luminii să ajungă în interiorul casei.

Partiții mobile

Deschiderea sau închiderea ușilor glisante bucătăria este izolată sau deschisă în camera de zi.

Insula

Zona de lucru din bucătărie este delimitată de o insulă.

birou

O masă a fost așezată lângă insulă pentru a putea face mese informale în bucătărie

Știi să te integrezi

Când bucătăria a fost expusă, s-au ales dulapuri discrete cu linii simple.

Deschide ușile Iker López Consuegra Noua distribuție

Înainte acest spațiu era ocupat de un dormitor care trebuia să treacă pentru a merge la bucătărie.

Lumina naturală este în largul său Sala de acces claritate

Aici a fost amplasată și o ușă de sticlă care permite lumină.

Zona privata si publica

Această ușă glisantă din lemn separă ambele spații.

dormitor

Linii albe, lemnoase și simple.

Câștigați spațiu

Ușa locului a fost schimbată pentru a putea instala mai multe dulapuri montate.

relaxare Titlu din lemn Piele nouă

Pentru băi, s-au ales plăci dreptunghiulare în alb mat care ajută la înmulțirea plăcilor naturale și a gresiei cu imprimeuri hidraulice care absorb și lumina într-un mod unic.

Două mai bune decât unul

În baia principală au fost instalate două dușuri opuse.

A doua baie Lounge înainte înainte

Această partiție este cea care a fost înlocuită de divizia de sticlă

Bucătăria de dinainte Bucătăria de dinainte Bucătăria de dinainte Bucătăria de dinainte Dormitorul de dinainte înainte Baia înainte Baia înainte Baia înainte Planificați-vă înainte Avion ulterior