Sfaturi

Locuiește într-un mansard cu terasă

Locuiește într-un mansard cu terasă

Spațiile deschise și ușoare ale acestui lucru Mansarda Barcelona s-a îndrăgostit de la prima vedere la Dorotea Valls, actualul proprietar al casei și creatorul firmei de încălțăminte care îi poartă numele.

Scopul său a fost să obțină un adăpost care, pe lângă faptul că este plăcut de trăit, a încurajat inspirația designerului. Prin urmare, a decis să respecte distribuția sa originală, care evidențiază zona de ședere, care a fost creată prin închiderea unei părți a terasei mari folosind pereți și tavane din sticlă. Aici designerul a instalat câteva copertine mobile în culori brute și niște obloane din lemn; un sistem simplu și practic care permite reglarea intrării luminii naturale, protagonistul incontestabil al casei. În plus, lățimea terasei primitive a permis respectarea unei zone în aer liber, a mică grădină care se strecoară în interiorul casei prin ferestrele sufrageriei. Tonurile de lumină - pe pereți și tapițerie - și spațiile deschise sunt, de asemenea, elemente cheie pentru a aduce lumină în toată casa.

Un alt dintre farmecele acestui mansard rezidă în decorarea sa originală, bazată pe alegerea mobilier din lemn de diferite stiluri și fundaluri -un proiectat de prietenii proprietarului și alții restabiliți de ea însăși-. Toate combinate cu țesături în tonuri neutre, care scade sobrietatea lemnului și cuibărită într-o distribuție atât de bine gândită încât rezultă în spații ușoare, nu supraîncărcate. Pentru realizarea lui mobila înaltă și grea a fost evitată pe cât posibil; dimpotrivă, predomină cele de înălțime medie, linii drepte și simple, care nu obstrucționează niciodată trecerea luminii. Cât despre locația lor, proprietarul le-a plasat aproape întotdeauna atașat de pereți și partiții pentru a le integra mai bine și pentru a elibera trecerea între zonele casei. Accesoriile joacă, de asemenea, un atu important atunci când vine vorba de personalizarea acestei case, întrucât definesc caracterul proprietarului său: tablouri legate de profesia ei, amintiri de familie, bucate vechi. Scaunele de bucătărie, de exemplu, s-au tapițat.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos Zona de locuit - închisă de pereți și tavanul de sticlă - făcea parte inițial de pe terasă.

Un sistem de jaluzele și copertine permite reglarea intrării luminii în restul casei. Masuta de cafea în 80 x 80 cm în Cado. Perne de maduva si canapele din India si Pacific.

Mobilierul din lemn de diferite origini este protagoniști în zona de zi.

Printre ele, iese în evidență o frumoasă șezlongă din lemn tapițată din lemn, care a fost un cadou. Pătură, de la Azimut. Perne și vază din magazinul India și Pacific.

Scările separă vizual sala de mese.

Aceasta a fost mobilată cu o masă din lemn, proiectată de arhitectul Carlos Nicolau și cu patru scaune ale Imaculării Concepției. Covor din fibre vegetale, în 2,50 x 3 m în Koko. Lampa, de Vinçon.

În bucătărie dulapurile înalte au fost înlocuite cu rafturi;

astfel este mai deschis și mai luminos.

Dormitorul împarte spațiul cu sala de mese și studiul.

În această zonă, ca și în restul casei, ies în evidență tavanele cu noroi și grinzi de lemn. Pat conceput de Carlos Nicolau. Cuvertură, noptieră și lampă, din India și Pacific. Perne de Pământ Ciudat și Azimut. Masă de studiu, Vinçon și catedra Les Encantes.

Câteva partiții ale casei

Erau obișnuiți să atașeze puțin mobilier de fund, precum acest dulap.

Lumina naturală ajunge la baie printr-o margine de gresie așezată lângă tavan.

Trunchiul Cado. Prosoape de baie de timp. Oglindă, de impecabilă concepție. Accesorii, de Koko și Gallery House.

Puncte cheie ale reformei:

Alege tonuri prăjite pentru a le combina cu lemnul și fibrele, dacă vrei să creezi o atmosferă caldă.
PLANO