Alții

Un apartament de maxim 32 mp

Un apartament de maxim 32 mp

Societatea chineză se schimbă. Conceptul mai multor generații ale aceleiași familii care trăiesc sub același acoperiș este lăsat în urmă și tinerii încep să devină independenți în fața părinților lor, confruntând problema de a nu găsi locuințe care să se potrivească nevoilor lor. Acest lucru s-a întâmplat cu un cuplu care a cumpărat un apartament în Hong Kong, de 32 de metri pătrați, conceput pentru o familie și împărțit în mai multe camere.

Studiul JAAK i-a venit în ajutor și a decis să facă față reformei care va realiza casa viselor sale. Primul pas a fost să dărâmați toate partițiile, lăsând spațiul diafan. Apoi au continuat să proiecteze mai multe mobilier din lemn, deoarece au delimitat diferitele camere și au servit ca birou, dulapuri, rafturi, mobilier pentru televizor și un loc unde să ascundeți aparatele.

De-a lungul podelei au folosit același lemn, astfel încât produsul final să fie cât mai curat și spațiul să fie mai larg vizual. Au creat un coridor pentru a da acces la dormitor prin intermediul engawa, zona exterioară asemănătoare cu pridvoarele care pot fi văzute în construcțiile tradiționale japoneze și care servește la creșterea luminii și ca loc de odihnă datorită golurilor largi ale ferestrelor care pot fi folosite ca bănci. Rezultatul? Un habitat mic, dar foarte funcțional, adaptat nevoilor proprietarilor și bugetului acestora.

www.jaak.co

Publicitate - Continuați să citiți mai jos apartament pentru doi

Acest apartament de 32 m2 din Hong Kong a fost împărțit în mai multe camere, ceea ce îl face claustrofob. Studioul JAAK a doborât interiorul pentru a deschide spațiile și a începe de la zero.

ca

Studioul JAAK a proiectat mai multe mobilier din lemn pentru a separa camerele și pentru a satisface nevoile cuplului.

Baieti aplicati

În această față a dulapurilor au rezervat un spațiu care servește ca birou și comunică vizual cu camera. O perdea permite intimitatea ambelor spații, dacă este necesar.

Capacitate mare

În loc de despărțitori au așezat dulapuri, oferind podelei un spațiu de depozitare.

Au lemn

Au folosit același lemn în întregul apartament, astfel încât rezultatul a fost foarte curat și extins vizual. Acest front din lemn conține două dulapuri și o surpriză ...

Baie ascunsă

Ușa care dă acces la baie este camuflată.

Știi să profiți

Baia de dimensiuni mici, a fost profitată din plin.

Totul se potrivește

Partea superioară a dulapurilor a fost folosită pentru a plasa cutii.

Faceți multe cu puțin

Cuplul proprietar a avut un buget strict pentru reformă. Dulapurile din lemn erau o resursă bună pentru a se potrivi cu el.

Bucătărie minimalistă

Bucătăria este în bucătărie și are un spațiu în dulap în formă de U și această față.

Intră cu piciorul bun

Vedere a apartamentului de la intrare.

Toate conectate

În fundal, bucătăria și, în prim plan, zona de luat masa.

Arta minimă

Arta a fost comandată unui studio de design grafic care a creat o serie de printuri inspirate din patru filme: Apollo 13, contact, Interstellar și 2001: O Odisea spațială.

Camera de zi

Zona de lounge se află în fața sălii de mese.

Tradiție revizuită

Designerii au vrut să creeze un coridor prin intermediul engawa Japoneză cu aceste dulapuri care, la rândul lor, împart dormitorul de restul casei.

Colț de lectură

Deschiderile ferestrei erau atât de adânci încât pot fi folosite ca bănci.

Fereastra interioară

Vedere din bucătărie din dormitor. Patul a fost conceput pentru a plasa spațiu de depozitare sub el.

înainte

Etaj 32m2 înainte de reformă, împărțit într-o bucătărie, un living, o baie și două dormitoare.

atunci

Apartamentul după reformă. Puteți vedea cum au fost îndepărtate pereții despărțitori și dulapurile confecționate la comandă, cu funcțiile pe care le are fiecare.

Video: Film prezentare APARTAMENT STUDIO demisol (Iulie 2020).